Scouting Columbus in de media.

Op deze pagina worden publicaties van o.a. het Brabants Dagblad en de Wijkkrant West vermeld, zodat ook anderen buiten het verspreidingsgebied ervan, toegang hebben tot deze informatie.

In de Wijkkrant West, nummer 3 van 2020, stond de advertentie waarin we op zoek zijn naar nieuwe leden voor onze Bever-speltak.

3 Uitdagingen voor jou!
Benieuwd of deze 3 uitdagingen iets voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar Secretariaat@Scouting-Columbus.nl, zodat jij bij ons deze uitdagingen aan kunt gaan.

Op 1 mei 2020 stond het volgende artikel in het Brabant Dagblad over het vervangen van ‘t Hoefke:

De titel van het artikel dekt helaas niet hoe wij als vereniging tegenover het vervangen van ’t Hoefke staan! Wij krijgen een nieuw gebouw die voldoet aan de laatste eisen op dezelfde locatie!