Inschrijven of wijzigingen

Inschrijven kan heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Binnen twee weken ontvangt u via SOL (Scouts OnLine) vanuit het secretariaat een e-mail met de definitieve bevestiging van de inschrijving en alle verdere informatie.

Gelieve ook wijzigingen via dit formulier aan ons door te geven, zodat we altijd beschikken over de juiste gegevens. Ook hiervan ontvangt u via SOL een bevestigingsmail vanuit het secretariaat.

De met een ster (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

Mocht het jeugdlid geen e-mailadres hebben, dan wordt het e-mailadres van ouder/verzorger 1* hiervoor gebruikt in SOL (online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen).

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen naam in.

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen telefoonnummer in.

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen e-mailadres in.