Wijzigen

De gegevens van onze jeugdleden en vrijwilligers worden, i.v.m. de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), alleen centraal in SOL (Scouts OnLine) geregistreerd.

Om ervoor te zorgen dat deze gegevens up-to-date zijn, zijn er 2 mogelijkheden:
– Inloggen via SOL en de gegevens zelf corrigeren/aanvullen OF
– Via onderstaand formulier de wijziging(en) doorgeven. Binnen twee weken ontvang je van de ledenadministratie een e-mail met de  bevestiging van je wijziging(en).

De met een ster (*) gemarkeerde velden zijn verplicht. De overige velden hoeven alleen ingevuld te worden indien het een wijziging betreft.

Mocht het jeugdlid geen e-mailadres hebben, dan wordt het e-mailadres van ouder/verzorger 1* hiervoor gebruikt in SOL.

Betreft het een wijziging van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen naam in.

Betreft het een wijziging van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen telefoonnummer in.

Betreft het een wijziging van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen e-mailadres in.