Inschrijven

Inschrijven van een  jeugdlid of vrijwilliger van Scouting Columbus kan door het invullen van onderstaand formulier. Binnen twee weken ontvang je van de ledenadministratie een e-mail met de definitieve bevestiging van je inschrijving en alle verdere informatie.

De met een ster (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

Indien er geen telefoonnummer wordt ingevuld, dan wordt in SOL (Scouts OnLine) het Telefoonnummer van ouder/verzorger 1* aan het jeugdlid toegekend.

Indien er geen e-mailadres wordt ingevuld, dan wordt in SOL (Scouts OnLine) het e-mailadres van ouder/verzorger 1* aan het jeugdlid toegekend.

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen naam in.

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen telefoonnummer in.

Betreft het een inschrijving van een vrijwillig(st)er? Vul dan hier je eigen e-mailadres in.